Partnere

Her kan du se er udpluk af de partnere vi arbejder samme med i Ønskeboksen.

Bemærk, at indholdet ændre sig løbende, og det er derfor ikke givet, at du vil modtage bidrag fra alle de leverandører du ser her på siden.

Philips AVENT

Philips AVENT har mere end 30 års klinisk erfaring med at udforme og fremstille produkter, som opfylder dine behov.

Vi ved, at noget af det vigtigste for os som forældre er barnets sundhed og sikkerhed. Intet kan forberede os på det stærke bånd, og den overvældende følelse af at ville passe og beskytte vores barn.

Philips Avent har udviklet en række produkter der støtter dig uanset om du vil amme, give flaske, eller når barnet skal spise selv. Alle produkter er udviklet gennem omfattende forskning og kliniske tests, samt ved at lyttet til forældre.

Klik på logoet for at læse mere om Philips AVENT.

Maxi-Cosi

Maxi Cosi laver nogle af verdens bedste og mest innovative autostole.
For os er kvalitet, komfort og sikkerhed nøgleord i alt vi laver. 

Klik på logoet for at læse mere om Maxi Cosi.

Neonate

Neonate er resultatet af en norsk fars søgen efter den ultimative baby monitor – et system der kunne leve op til hans høje forventninger, både som far og som teknisk ekspert.

Måske ikke overraskende, fandt han ikke noget på markedet, der kunne tilfredsstille hans krav, og derfor besluttede han sig for, selv at udvikle systemet.

Resten er historie, og i dag rummer Neonates sortiment en hel serie af høj-kvalitets baby monitorer – specifikt egnet til det skandinaviske marked.

Klik på logoet for at læse mere om NEONATE.

Tryg Forsikring

Tryghed til din baby. Vi vil gerne være med til at give din baby en tryg og rolig start på livet. Få en gratis børneforsikring i barnets første leveår hos os, også selvom du ikke har forsikringer hos os i forvejen. Du kan bestille børneforsikringen fra 3 måneder før termin.

Børneforsikringen samler alt det vigtigste fra ulykkes-, sygdoms- og sundhedsforsikringen i én pakke. Det giver tryghed til baby og forældre.

Vi har lagt en blød sutteklud i Ønskeboksen, som kan være med til at give din baby tryghed. Den kan også bruges til at trække igennem suttens håndtag, for at gøre den større, så den lettere bliver siddende i munden og er nemmere at finde i vuggen eller tremmesengen.

Klik på logoet for at læse mere om Trygs Børneforsikring.

STORK

STORK er barnevognen der opfylder alle børnefamiliers behov. Alt imens de små er i drømmeland.

STORK har svaret til børnefamiliers store udfordring – at have barnevognen med på farten. Trods et liggemål på 97 cm, kan STORK barnevognen pakkes sammen, så den passer i bagagerummet på de mindste biler - eksempelvis Citroén C1.

Vi har med andre ord, uden at gå på kompromis med kvalitet, komfort og sikkerhed, fremstillet en gennemtænkt barnevogn, som er både super kompakt og rummer det bedste fra den moderne og traditionelle verden.

Klik på logoet for at læse mere om STORK.

Sebra

Sebra Interiør er dansk design og har siden 2004 designet kvalitetsmøbler, -tekstiler, -legetøj og -accessories til børn, deres værelser og omgivelser.

Sebra tror på, at det at skabe et hjem med plads til børn og deres kreativitet ikke behøver at være ensbetydende med æstetiske kompromiser – både børn og forældre skal føle sig hjemme og godt tilpas.

Derfor har Sebra gjort det til sin mission at skabe sikre og gennemtestede kvalitetsprodukter fyldt med glæde for legesyge børn og deres stilbevidste forældre.

Mange af Sebras produkter er håndlavede og udført i naturmaterialer som træ og økologisk bomuld. Gamle håndværksformer såsom hækling og strik samt solide snedkertraditioner kendetegner en lang række af det store produktsortiment.

Klik på logoet for at læse mere om Sebra.

Landal GreenParks

Sjove oplevelser - for alle aldre.

Vores parker er familievenlige og for børn i alle aldre. Her er mulighed for en skøn tur i naturen med barnevognen, vi har højstol og weekendseng i ferieboligerne og i vores badelande har vi varme børnebassiner for de mindste og store rutschebaner og bølgebassin for de store.

Er I til ferier med skønne naturoplevelser, udfordrende sportsaktiviteter eller rendyrket afslapning, har Landal det helt rigtige til jer!

Klik på logoet for at læse mere om Landal GreenParks.

Fotosjov.dk

Gem din minder med fotoprodukter fra FotoSjov.dk.

Vi er måske mest kendte for vores fotokalendere og fotobøger. Men vi har også mere skæve produkter som plakater, lærreder, akustikplader, krus og musemåtter.

Du kan bestille direkte fra mobilen, fra iPad og laptop/desktop, og benytter du en af vores skabeloner, kan du gennemføre din bestilling på få minutter.

FotoSjov.dk er en del af LaserTryk.dk, som er landets største trykkeri og din garanti for høj kvalitet og stabil levering.

God fornøjelse!