Partnere

Her kan du se er udpluk af de partnere vi arbejder samme med i Ønskeboksen.

Bemærk, at indholdet ændrer sig løbende, og det er derfor ikke givet, at du vil modtage bidrag fra alle de leverandører du ser her på siden.

Philips AVENT

Philips AVENT har mere end 30 års klinisk erfaring med at udforme og fremstille produkter, som opfylder dine behov.

Vi ved, at noget af det vigtigste for os som forældre er barnets sundhed og sikkerhed. Intet kan forberede os på det stærke bånd, og den overvældende følelse af at ville passe og beskytte vores barn.

Philips Avent har udviklet en række produkter der støtter dig uanset om du vil amme, give flaske, eller når barnet skal spise selv. Alle produkter er udviklet gennem omfattende forskning og kliniske tests, samt ved at lyttet til forældre.

Klik på logoet for at læse mere om Philips AVENT.

 

Maxi-Cosi

Maxi Cosi laver nogle af verdens bedste og mest innovative autostole.
For os er kvalitet, komfort og sikkerhed nøgleord i alt vi laver. 

Klik på logoet for at læse mere om Maxi Cosi.

Neonate

Neonate er resultatet af en norsk fars søgen efter den ultimative baby monitor – et system der kunne leve op til hans høje forventninger, både som far og som teknisk ekspert.

Måske ikke overraskende, fandt han ikke noget på markedet, der kunne tilfredsstille hans krav, og derfor besluttede han sig for, selv at udvikle systemet.

Resten er historie, og i dag rummer Neonates sortiment en hel serie af høj-kvalitets baby monitorer – specifikt egnet til det skandinaviske marked.

Klik på logoet for at læse mere om NEONATE.

Tryg Forsikring

Tryghed til din baby. Vi vil gerne være med til at give din baby en tryg og rolig start på livet. Få en gratis børneforsikring i barnets første leveår hos os, også selvom du ikke har forsikringer hos os i forvejen. Du kan bestille børneforsikringen fra 3 måneder før termin.

Børneforsikringen samler alt det vigtigste fra ulykkes-, sygdoms- og sundhedsforsikringen i én pakke. Det giver tryghed til baby og forældre.

Vi har lagt en blød sutteklud i Ønskeboksen, som kan være med til at give din baby tryghed. Den kan også bruges til at trække igennem suttens håndtag, for at gøre den større, så den lettere bliver siddende i munden og er nemmere at finde i vuggen eller tremmesengen.

Klik på logoet for at læse mere om Trygs Børneforsikring.

STORK

STORK er barnevognen der opfylder alle børnefamiliers behov. Alt imens de små er i drømmeland.

STORK har svaret til børnefamiliers store udfordring – at have barnevognen med på farten. Trods et liggemål på 97 cm, kan STORK barnevognen pakkes sammen, så den passer i bagagerummet på de mindste biler - eksempelvis Citroén C1.

Vi har med andre ord, uden at gå på kompromis med kvalitet, komfort og sikkerhed, fremstillet en gennemtænkt barnevogn, som er både super kompakt og rummer det bedste fra den moderne og traditionelle verden.

Klik på logoet for at læse mere om STORK.

MAM

Forældre er krævende. Det er vi også hos MAM. Derfor har vi i 40 år udviklet babyprodukter, som er unikke i både design og funktion.

Vores produkter er resultatet af et tæt samarbejde mellem eksperter inden for områder som medicin, forskning og teknologi. Derved understøtter MAM’s produkter det enkelte barns udvikling, og letter hverdagen for både baby og dets forældre.

Alle MAM innovationer følger dette princip. Det kan forældrene stole på, og babyerne vil føle sig godt tilpas.

Klik på logoet for at læse mere om MAM.

Landal GreenParks

Sjove oplevelser - for alle aldre.

Vores parker er familievenlige og for børn i alle aldre. Her er mulighed for en skøn tur i naturen med barnevognen, vi har højstol og weekendseng i ferieboligerne og i vores badelande har vi varme børnebassiner for de mindste og store rutschebaner og bølgebassin for de store.

Er I til ferier med skønne naturoplevelser, udfordrende sportsaktiviteter eller rendyrket afslapning, har Landal det helt rigtige til jer!

Klik på logoet for at læse mere om Landal GreenParks.

Ikast Etiket

Ikast Etiket har 30 års erfaring inden for opmærkning af tøj og ting. Hver eneste dag hjælper vi tusindvis af børnefamilier med at få en lidt nemmere hverdag, hvor forældre og pædagoger nemt kan kende ejendele i institutionen.

Med kampagnekoden i ønskeboksen kan du bestille 10 tøjklistermærker kvit og frit i dit eget design. Du kan vælge mellem mange søde figurer og farver - eller uploade dit eget billede.

Tøjklistermærkerne er som de eneste i Danmark testet og godkendt efter legetøjsstandard EN 71-3 og indeholder ingen skadelig kemi. Du kan derfor trygt bruge mærkerne i din babys tøj.

Klik på logoet for at læse mere om Ikast Etiket.

Gravidklubben.dk

Gravidklubben er Danmarks nyeste online medie til gravide og nybagte forældre.

Her får du din egen personlige jordemoder, som står parat til at hjælpe dig med spørgsmål, som opstår i graviditeten, og efter fødslen. Desuden får du en hel palette af kurser, som fx kurset "Vejen til en fantastisk fødsel" online fødselsforberedelse som gør dig mentalt klar til din fødsel. Herudover finder du Yoga for gravide, specielt tilrettet din graviditet, Lær Rebozo, Vejrtrækningsøvelser, samt et specielt kursus til farmand. Hver måned afholdes der live webinarer om amning, fødslens start, regler om barsel mm. hvor jordemoder Berit giver viden og gode fif til dagens emne, samt giver dig mulighed for at chatte direkte med hende.

Og er alt dette ikke nok, får du også eBøger og andre redskaber, som alt sammen gør din graviditet, fødsel og første tid med baby, så tryg og nem som mulig.

Klik på logoet for at læse mere om Gravidklubben.