Partnere

Her kan du se er udpluk af de partnere vi arbejder samme med i Ønskeboksen.

Bemærk, at indholdet ændrer sig løbende, og det er derfor ikke givet, at du vil modtage bidrag fra alle de leverandører du ser her på siden.

 

 

BabyDan

Danske BabyDan er blandt verdens førende eksperter inden for børne-sikkerhedsgitre, men står også bag mange lækre produkter i andre kategorier.

Vi har gjort det til vores mission at hjælpe familier med at gøre hjemmene mere sikre for de små. Desværre sker der nemlig alt for mange uheld i hjemmet, som ellers skulle være barnets trygge base. Det vil vi være med til at sætte fokus på og ændre. Fordi det er kernen for BabyDan, tænker vi sikkerhed og ansvarlighed ind i alle produkter.

Vi mener det, når vi siger, vores produkter skal være sikre og miljøvenlige. Fx har vi sikkerhedsprodukter i biologisk nedbrydelige æsker, i biobaseret materiale og malingen på vores gitre er så uskadelig, at der ikke sker noget ved, at børn slikker på gitrene. Man kan være sikker på, at produkter fra BabyDan ikke indeholder nogen farlige stoffer og at de er produceret med mest mulig omtanke for miljøet – det er dejligt at vide som forældre.

Klik på logoet for at læse mere om BabyDan.

 

BIBS

Det danske babymærke BIBS blev grundlagt tilbage i 1970’erne, med målet om at skabe en sut hvor kompromisløs kvalitet, æstetisk design og barnets sikkerhed var i højsædet. Med årtiers erfaring indenfor udvikling og produktion i Danmark, er produkterne blevet designet og tilpasset løbende, og er i dag anerkendt i hele verden for sin høje kvalitet, sikkerhed og det enkle skandinaviske design i et farverigt univers.

Vi tilbyder alle typer sutter, fra den klassiske runde, den flade symmetriske og den anatomiske skrå sut i både klinisk silikone samt naturgummi – da alle børn er forskellige, og derfor har forskellige behov som skal mødes.

Alle BIBS produkter er lavet i fødevaregodkendt PP-plast, samt er EN1400 godkendt og lever op til alle krav og standarder på området. Sutterne er ligeledes 100% fri for BPA, PVA og phthalater.

Klik på logoet for at læse mere om Bibs.

 

Tryg Forsikring

Tryghed til din baby. Vi vil gerne være med til at give din baby en tryg og rolig start på livet. Få en gratis børneforsikring i barnets første leveår hos os, også selvom du ikke har forsikringer hos os i forvejen. Du kan bestille børneforsikringen fra 3 måneder før termin.

Børneforsikringen samler alt det vigtigste fra ulykkes-, sygdoms- og sundhedsforsikringen i én pakke. Det giver tryghed til baby og forældre.

Vi har lagt en blød sutteklud i Ønskeboksen, som kan være med til at give din baby tryghed. Den kan også bruges til at trække igennem suttens håndtag, for at gøre den større, så den lettere bliver siddende i munden og er nemmere at finde i vuggen eller tremmesengen.

Klik på logoet for at læse mere om Trygs Børneforsikring.

 

STORK

STORK er barnevognen der opfylder alle børnefamiliers behov. Alt imens de små er i drømmeland.

STORK har svaret til børnefamiliers store udfordring – at have barnevognen med på farten. Trods et liggemål på 97 cm, kan STORK barnevognen pakkes sammen, så den passer i bagagerummet på de mindste biler - eksempelvis Citroén C1.

Vi har med andre ord, uden at gå på kompromis med kvalitet, komfort og sikkerhed, fremstillet en gennemtænkt barnevogn, som er både super kompakt og rummer det bedste fra den moderne og traditionelle verden.

Klik på logoet for at læse mere om STORK.

 

PetitLux

PetitLux er en privat label serie som kun forhandles hos ØnskeBørn. Du finder ikke denne fine serie andre steder. PetitLux hjælper flere børn med at skabe et ønskeunivers med seriens sengetøj, sengerand, ammepude, puslepude, og sikrer tryghed fra start til den lille med den matchende babynest. Et værelse kan rumme forskellige slags historier, og kun fantasien sætter grænser, når du skal forvandle børneværelset på ny. Serien skaber et hyggeligt og harmonisk atmosfære, og den kan købes med god samvittighed.

Serien er OEKO-TEX ® klasse 1 certificeret, som betyder, at produkterne ikke indeholder en række problematiske kemikalier, tungmetaller m.v. Derudover er serien 100% økologisk bomuld, hvor der ikke er brugt pesticider, insekticider m.v.

Dorte, som er butikschef i ØnskeBørn Aarhus V siger:  ”Jeg er vild med det flotte design på PetitLux tekstilserien- og så er det til virkelig gode priser.”

PetitLux producerer også kvalitetsstrømper, der bliver på fødderne på grund af dens pasform.

Velkommen til serien der gør plads til store drømme.

Klik på logoet for at læse mere om PetitLux.

 

WITHWHITE

Hos WITHWHITE mener vi, at barndomsminder og historier er noget af det mest dyrebare vi har. Derfor forsøger vi hver dag, at gøre det lettere for forældre og deres kære små at fortælle og forevige deres historier og minder. Vi gør det ved at skabe enkle og smagfulde produkter, hvor børnene er i fokus.

Vi tilbyder mindebøger i både hardcover og ringbind og er mest kendt for den grå Barnets bog i ringbindsformat. Vores håb er, at hvert eneste produkt vi sender ud vil danne ramme om de vigtige historier og minder, så de ikke ryger i glemmebogen. 

WITHWHITE er et dansk forlag, ejet og stiftet af arkitekt Julie Dam. Alle bøger er designet og produceret lokalt i Danmark. 

Klik på logoet for at læse mere om WITHWHITE.

 

Neutral

Neutral startede i Skandinavien for over 40 år siden og vores mission er at gøre det nemt at
tage sig af hele familiens hud.

Vi går op i at udvikle milde kvalitetsprodukter, derfor indeholder ingen af vores produkter parfume eller farvestoffer, men de er fulde af gode, virksomme stoffer, der rengør og plejer
dit tøj, dig selv og din familie.

Med udgangspunkt i vores skånsomme formuleringer hjælper vi med at forhindre hudallergier - uden at gå på kompromis med effektiviteten.Vores produkter er udviklet til alle hudtyper og anbefalet af eksperter og vi har udviklet vores produkter i tæt arbejde med allergi- og astmaorganisationer i Skandinavien, så de passer til selv den mest følsomme hud.

Neutral er Svanemærket og anbefalet af Astma-Allergi Danmark.

Klik på logoet for at læse mere om Neutral.

 

Landal GreenParks

Sjove oplevelser - for alle aldre.

Vores parker er familievenlige og for børn i alle aldre. Her er mulighed for en skøn tur i naturen med barnevognen, vi har højstol og weekendseng i ferieboligerne og i vores badelande har vi varme børnebassiner for de mindste og store rutschebaner og bølgebassin for de store.

Er I til ferier med skønne naturoplevelser, udfordrende sportsaktiviteter eller rendyrket afslapning, har Landal det helt rigtige til jer!

Klik på logoet for at læse mere om Landal GreenParks.

 

CellaViva

Cellaviva er blevet den største og mest erfarne private stamcellevirksomhed i Skandinavien og er en vigtig del af den verdensomspændende stamcelleforskning. Vi sikrer, som den eneste stamcellebank i Norden, at både blod- og vævsstamcellerne fra dit barn, er levedygtige, af højeste kvalitet og klar til udlevering på få døgn, hvis din familie får brug for dem til medicinske behandling.

Flere end 6 millioner børn har sine stamceller opbevaret. I alt har Cellaviva og vores samarbejdspartnere over 715.000 stamcelledepoter i vores cryotanke.

Stamcellers naturlige funktion er at opspore syge og skadede celler i kroppen, så en fornyelses- og helingsproces kan begynde. Kort sagt, stamceller heler kroppen. Det er den egenskab som vi benytter os af i moderne sygdomsbekæmpelse. Derfor er opbevaring af navlestrengsstamceller mere betydningsfuldt end nogensinde.”

Klik på logoet for at læse mere om Cellaviva.

 

Kokkens Hverdagsmad

Kokkens Hverdagsmad er måltidskasser bestående af livretter med et twist. Maden er tilberedt af kokke, så du blot skal snitte, varme og anrette det sidste selv. Er der noget på menuen, I ikke har lyst til, så kan du nemt udskifte en eller flere retter. De fleste måltider kan laves på ca. 20 minutter og der følger en nem guide med til tilberedningen. Måltidskassen bliver leveret lige til døren, og du behøver ikke være hjemme, når chaufføren kommer. Så bliver aftensmaden vist ikke nemmere?

Kokkens Hverdagsmad er med andre ord din redning i en travl hverdag. Du slipper både for indkøb, finde på nye retter og besværet i køkkenet.

Gennem Ønskeboksen får du en rabatkode til din første måltidskasse.

Klik på logoet for at læse mere om Kokkens Hverdagsmad.

 

CEWE Fotobøger

Hos Cewe.dk får du mere ud af dine billeder. Du kan lave alt fra fotobøger og plakater til invitationer og puslespil.

Som Europas førende udbyder af personlige fotoprodukter kan du altid forvente, at dine billeder bliver trykt på kvalitetsprodukter. Og netop den høje kvalitet var også en af grundene til, at CEWE FOTOBOG i december 2020 blev testvinder i Politikens store fotobogstest med 6 ud af 6 mulige.

Skulle du mod forventning ikke være tilfreds med dit produkt, kan du altid benytte dig af CEWEs 100 % tilfredshedsgaranti, som betyder, at du kan få et nyt forbedret produkt – eller pengene tilbage!

Klik på logoet for at læse mere om Cewe.

 

Nextory

Nextory er en online streaming service, hvor du får adgang til over 160.000 populære lydbøger og e-bøger. Og lige nu kan du prøve tjenesten i hele 6 uger - helt gratis og uden binding.

Med et abonnement hos Nextory er du sikret stor fleksibilitet.

Du kan sætte abonnementet på pause, ændre eller afslutte det, når som helst.

Klik på logoet for at læse mere om Nextory.