Partnere

Her kan du se er udpluk af de partnere vi arbejder samme med i Ønskeboksen.

Bemærk, at indholdet ændrer sig løbende, og det er derfor ikke givet, at du vil modtage bidrag fra alle de leverandører du ser her på siden.

 

Tryg Forsikring

Vi vil gerne være med til at give din baby en tryg og rolig start på livet.

Vi har lagt en blød sutteklud i Ønskeboksen, som kan være med til at give din baby tryghed. Den kan også bruges til at trække igennem suttens håndtag, så den lettere bliver siddende i munden og er nemmere at finde i vuggen eller sengen.

Få en gratis graviditetsforsikring
Graviditetsforsikringen giver fri og online adgang til en erfaren jordemoder – både under graviditeten fra uge 21 og til 14 dage efter fødslen. Du kan også gøre brug af en række videokurser i fx fødselsforberedelse og amning. Forsikringen er også en ulykkesforsikring, som dækker mor og barn under graviditet og fødsel. Den fås i tre størrelser – Basis, Udvidet og Super. Basis-pakken er gratis. For ekstra tryghed, vælg Udvidet eller Super.

Du kan vælge at graviditetsforsikringen bliver overført til en børneforsikring, efter du har født. Så kan I koncentrere jer om at være forældre.

Klik på logoet for at læse mere om Trygs Graviditetseforsikring.

 

Tuttelu

TUTTELU er et danskejet ble-mærke, der leverer bleer og andre babycare-produkter på abonnement - direkte til din hoveddør.

TUTTELU har udviklet en ble af højeste kvalitet. Bleen er produceret af ekstra hudvenligt materiale, delvist af bæredygtigt materiale samt udelukkende med bæredygtigt energi. Godt for dit barn og godt for miljøet. Bleerne har naturligvis Svanemærket og Astma-Allergi mærket - er FSC certificeret og er dermatologisk testet.  

Med et abonnement hos TUTTELU slipper du for at skulle huske at købe bleer og andre essentielle babycare-produkter til dit barn. Du opretter bare et abonnement på hjemmesiden - så får du en kasse hver måned, der er tilpasset lige præcis dig og dit barns behov.

Klik på logoet for at læse mere om Tuttelu

 

STORK

STORK er barnevognen der opfylder alle børnefamiliers behov. Alt imens de små er i drømmeland.

STORK har svaret til børnefamiliers store udfordring – at have barnevognen med på farten. Trods et liggemål på 97 cm, kan STORK barnevognen pakkes sammen, så den passer i bagagerummet på de mindste biler - eksempelvis Citroén C1.

Vi har med andre ord, uden at gå på kompromis med kvalitet, komfort og sikkerhed, fremstillet en gennemtænkt barnevogn, som er både super kompakt og rummer det bedste fra den moderne og traditionelle verden.

Klik på logoet for at læse mere om STORK.

 

Medela

Medela fremmer mødres og børns sundhed ved at give bedre tilgang til modermælks væsentlige fordele. I vores forretningsområde Amning tilbyder vi løsninger og masser af nyttige oplysninger om amning.

Over hele verden eksisterer konsensus om vigtigheden af ​​amning. Dette afspejles i Verdenssundhedsorganisationens anbefalinger om, at mødre bør amme fuldt ud i barnets første halvår og fortsat amme som supplement til fast føde i de første to år. Amning har mange fordele end de rent ernæringsmæssige - det beskytter barnet mod infektioner, regulerer og styrker de fysiologiske systemer hos både mor og barn og giver bedre tilknytning imellem dem.

Klik på logoet for at læse mere om Medela.

 

Neutral

Neutral startede i Skandinavien for over 40 år siden.

Vores mission er at gøre det nemt at tage sig af hele familiens hud; med milde produkter der hjælper med at beskytte al hud mod irritation – fra normal hud, til sensitiv hud, til følsom babyhud, selv eksempræget hud.

Vi har udviklet vores produkter i tæt arbejde med allergi- og astmaorganisationer i Danmark og vi går op i at udvikle milde kvalitetsprodukter. Derfor indeholder ingen af vores produkter parfume eller farvestoffer, ligegyldigt om det er til huden eller husholdningen.

Klik på logoet for at læse mere om Neutral.

 

NUK

NUK er et verdensledende mærke, der sælges i mere end 100 lande verden over.

Vi har et bredt sortiment til børn, lige fra nyfødte op til omkring 3 års alderen, og stort set alle produkter fremstilles på deres fabrik i Tyskland.

Den første sut fra NUK blev allerede lanceret i 1956 og blev udviklet af tandlæge Dr. Müller og ortodontist Dr. Balters. Det var den første ortodontiske sut i verden og NUK er dermed den originale, når det kommer til den ortodontiske form på sutter.

Klik på logoet for at læse mere om NUK.

Landal GreenParks

Sjove oplevelser - for alle aldre.

Vores parker er familievenlige og for børn i alle aldre. Her er mulighed for en skøn tur i naturen med barnevognen, vi har højstol og weekendseng i ferieboligerne og i vores badelande har vi varme børnebassiner for de mindste og store rutschebaner og bølgebassin for de store.

Er I til ferier med skønne naturoplevelser, udfordrende sportsaktiviteter eller rendyrket afslapning, har Landal det helt rigtige til jer!

Klik på logoet for at læse mere om Landal GreenParks.

 

Nextory

Nextory er en online streaming service, hvor du får adgang til over 160.000 populære lydbøger og e-bøger. Og lige nu kan du prøve tjenesten i hele 6 uger - helt gratis og uden binding.

Med et abonnement hos Nextory er du sikret stor fleksibilitet.

Du kan sætte abonnementet på pause, ændre eller afslutte det, når som helst.

Klik på logoet for at læse mere om Nextory.

 

Cellaviva

Cellaviva er blevet den største og mest erfarne private stamcellevirksomhed i Skandinavien og er en vigtig del af den verdensomspændende stamcelleforskning. Vi sikrer, som den eneste stamcellebank i Norden, at både blod- og vævsstamcellerne fra dit barn, er levedygtige, af højeste kvalitet og klar til udlevering på få døgn, hvis din familie får brug for dem til medicinske behandling.

Flere end 6 millioner børn har sine stamceller opbevaret. I alt har Cellaviva og vores samarbejdspartnere over 715.000 stamcelledepoter i vores cryotanke.

Stamcellers naturlige funktion er at opspore syge og skadede celler i kroppen, så en fornyelses- og helingsproces kan begynde. Kort sagt, stamceller heler kroppen. Det er den egenskab som vi benytter os af i moderne sygdomsbekæmpelse. Derfor er opbevaring af navlestrengsstamceller mere betydningsfuldt end nogensinde.”

Klik på logoet for at læse mere om Cellaviva.

 

RETNEMT

RetNemt Måltidskasser gør hverdagen nemmere for børnefamilier, der gerne vil have nem og hurtig aftensmad uden at gå på kompromis med de gode smagsoplevelser.

Med en måltidskasse fra RetNemt slipper du for planlægning, madplaner og indkøb, og du kan i stedet nyde de mange fordele ved at få nem og lækker hverdagsmad leveret lige til døren. Med hele 40 lækre retter på menuen hver uge er det ingen sag at sammensætte en spændende ugemenu, der vil imponere både store og små. Det bedste af det hele er, at de fleste retter kan serveres efter ca. 30 minutter. Perfekt til dig, der gerne vil spare tid i køkkenet og have mere tid sammen med din baby.

Klik på logoet for at læse mere om RETNEMT.

 

Prik & Streg

PRIK & STREG er et dansk brand, der hjælper dig med at samle alle de skønneste barndomsminder. Her finder du alt lige fra babyaftryk, Barnets Bog, invitationer til barnedåb og meget mere.
Blandt bestsellerne er den populære Barnets Bog fra PRIK & STREG, hvor fleksible overskrifter og god brugervenlighed er tænkt ind hele vejen igennem, så man selv bestemmer hvilke milepæle man skriver om – og hvornår. Derudover fører branded et populært blækfrit aftrykssæt, så man nemt kan forevige, hvor små babys hænder og fødder var. Sættet er fri for skidt kemi og sikkert at bruge helt fra fødselen - perfekt til hospitalstasken!

Alle produkter er håndillustreret af designeren bag, Ewa Delgado, og udover en æstetisk rød tråd er der lagt vægt på at produkterne produceres lokalt i Danmark på miljøvenlige materialer i højeste kvalitet.

Klik på logoet for at læse mere om Prik & Streg.