Generelle vilkår og betingelser for Ønskeboksen.dk

Senest redigeret: 03.07.2023

ØNSKEBOKSEN er et brand ejet af Midtpoint Marketing ApS, CVR nr. 3580 4420 (”Midtpoint Marketing ApS”).

Når du anvender services leveret under brandet ”Ønskeboksen”, er det Midtpoint Marketing ApS, som er din aftalepart. Disse vilkår og betingelser dækker kun brandet ”Ønskeboksen” og ikke andre af Midtpoint Marketing ApS’ services tilbudt under andre brands.

Nedenfor kan du læse vores vilkår og betingelser som du giver samtykke til, når du bestiller Ønskeboksen.

Jeg vil gerne per post, e-mail, ved telefoniske henvendelser, på sms eller via andre elektroniske og sociale medier modtage mere reklamemateriale fra Ønskeboksen og andre samarbejdspartnere og har læst og accepterer betingelserne, hvor indholdet af mit samtykke uddybes.

Jeg giver samtykke til at modtage henvendelser, information, tilbud og vareprøver relateret til baby, børn, familieliv, min rolle som forældre og forsikringer til almindelige forbrugere.

Jeg accepterer, at henvendelserne kan ske per post, per e-mail, ved telefoniske henvendelser, på sms eller via andre elektroniske og sociale medier fra Ønskeboksen og Ønskeboksens øvrige samarbejdspartnere. Ønskeboksen samarbejder med:

ØnskeBørn A/S (læs ØnskeBørns Persondatapolitik)

STORK Barnevogne (læs STORKs Persondatapolitik)

Landal GreenParks (læs Landals Persondatapolitik)

Tryg Forsikring A/S (læs Trygs Persondatapolitik)

ALKA Forsikring A/S (læs ALKAs Persondatapolitik)

Nextory (læs Nextorys Persondatapolitik)

Bibs Danmark (læs Bibs’ Persondatapolitik)

CellaViva Danmark (læs CellaVivas Persondatapolitik)

Unilever Danmark (læs Unilevers Persondatapolitik)

Pro Support Scandinavia AB (læs Pro Supporte Scandinavia’s Persondatapolitik)

Tuttelu ApS (læs Tuttelu’s Persondatapolitik)

Mayemi ApS (Prik & Streg) (læs Prik & Streg's Persondatapolitik)

Øens Advokatfirma A/S (læs Øens Advokatfirmas Persondatapolitik)

Retnemt.DK ApS (læs Retnemts Persondatapolitik)

Jeg giver ligeledes samtykke til, at Ønskeboksen må registrere og videregive mit navn, min adresse, min email-adresse og mit telefonnummer, min boligtype samt mit barns navn, barnets termins/fødselsdag, barnets køn og om det er vores første barn (J/N), valgte afhentningsbutik samt hvor du har hørt om vores pakke - til ovenstående tredjeparter til brug til fremsendelse af ovennævnte henvendelser, information, tilbud og vareprøver.

Samtidig accepterer jeg, at jeg tilmeldes ØnskeBørns kundeklub, og får adgang til alle kundeklubbens medlemsfordele. Jeg accepterer ligeledes at modtage nyhedsbreve fra såvel ØnskeBørns kædekontor som fra den specifikke butik jeg vælger som min afhentningsbutik på bestillingen. Du finder en liste over ØnskeBørns butikker her.

Jeg er klar over, at jeg når som helst kan tilbagekalde mit samtykke og bede om at få anonymiseret mine personoplysninger i databasen ved at følge instruktionerne under www.onskeboksen.dk/kontakt.

Jeg er ligeledes klar over, at jeg på begæring har krav på at få oplyst om, og i givet fald hvilke oplysninger der er registreret om mig, ligesom jeg er berettiget til at få rettet eventuelt ukorrekte registrerede oplysninger. Jeg gør dette ved at følge instruktionerne under www.onskeboksen.dk/kontakt.Jeg er ligeledes klar over, at jeg på anmodning kan få mine oplysninger udleveret til overførelse til en anden udbyder. Jeg gør dette ved at kontakte Ønskeboksen på: kundeservice@onskeboksen.dk.

Ønskeboksen udleveres mod forevisning af din kvittering og gyldig legitimation.

Der kan kun bestilles én pakke per husstand per år. Bestilles mere end en pakke pr. husstand, faktureres disse med 395,00 kr. pr. pakker - med mindre andet er aftalt.

Jeg bekræfter ligeledes, at jeg er 18 år eller ældre.

Ønskeboksen har ret til at ændre disse generelle vilkår og betingelser, vores persondatapolitik og cookiepolitik uden varsel. Ændringer, der har en negativ effekt for dig, vil dog ikke gælde, medmindre du specifikt accepterer de nye ændringer.

Dansk ret finder anvendelse for disse vilkår og betingelser, vores persondatapolitik og cookiepolitik. Enhver tvist, der udspringer af eller er i forbindelse hermed, skal afgøres ved Aalborgs Byret, Danmark, i første instans. Skulle et vilkår være eller blive ugyldigt eller ulovligt, skal dette ikke påvirke gyldigheden af de resterende vilkår.